Over ons

Waar staan wij voor?

Lekker vers. Bij ons eet je huisgemaakte pulled chicken, stoofvlees volgens oma’s recept en zie je ons de aardappelen snijden. Want vers is lekker. Daarom wordt de friet gebakken in de schil – dat is het lekkerst. En dan blijven de meeste vitamines ook nog eens behouden, want lekker hoeft niet ongezond te zijn.

Lief voor de wereld. Wij houden niet alleen van friet, maar ook van de natuur. Dus werken wij het liefst met een lokale aardappel, gebruiken wij voor ons stoofvlees Groninger weiderund van de ambachtelijke slager, wel zo eerlijk! Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij Frietwinkel Groningen. Onze plantaardige olie wordt verwerkt tot bio brandstof. Ook werken we met milieuvriendelijke verpakkingen, gebruiken we energiezuinige apparaten en scheiden we ons afval. Zoals het hoort.

Warm & trendy. Geen plastic stoeltjes en TL-verlichting, maar even ontspannen in een hippe én huiselijke sfeer. Snelle lunch of gewoon een puntzakje friet? Daar geniet je bij ons van in een prettige omgeving. Want wij gaan voor het totaalplaatje!

Frietwinkel Groningen

U kunt bij ons terecht voor heerlijke ambachtelijke friet

Scroll naar boven